Masina de spalat rufe cu uscator de la LG reprezinta tehnologia de top din gama de electrocasnice. Economisiti spatiu, familia dvs. avand o zona mult mai ampla la dispoziție. Masina de spalat rufe cu uscator LG inseamna ca nu trebuie sa cumparati un uscator separat, dar va puteti bucura de haine curate si uscate.


Galerie

Caracteristici cheie

  • USCĂTOR
  • Truesteam™
  • Inverter Direct Drive™
  • EcoHybrid
  • Tag On NFC
spalare-uscare

Masina de spalat rufe si uscator | 2 in 1

Masina de spalat rufe cu uscator de la LG reprezinta inca o tehnologie de top din gama noastra de electrocasnice. Economisiti spatiu, familia dvs. avand o zona mult mai ampla la dispozitie. Masina de spalat rufe cu uscator LG inseamna ca nu trebuie sa cumparati un uscator separat, dar va puteti bucura de haine curate si uscate.
eco dry uscare standard

Economisti apa sau timp cu Eco Hybrid

Tehnologia Eco Hybrid cu clasificare energetica A economiseste apa sau scurteaza ciclul de uscare*. Aveti de ales intre Eco dry si Normal dry. Modul ECO dry nu utilizeaza apa pentru uscare. Modul Normal dry scurteaza intregul ciclu, reducand costurile cu energia.
spalare-uscare

Numarul alergenilor redus cu 99,9%

Tehnologia True Steam™ cu trei caracteristici in una singura: Programul Anti Alergic elimina alergenii din haine, printr-un control optim al temperaturii. Programul improspatare cu aburi da un aer proaspat hainelor in numai 20 de minute – mai putine cute si mirosurile neplacute sunt eliminate, fara a fi nevoie de fierul de calcat.
pauza & adaugare articole

Pauza & adaugare articole

Daca omiteti sa introduceti anumite articole inainte de inceperea ciclului de spalare, pur si simplu apasati „Pauză” si adaugati orice fel de rufe, de la sosete la geci voluminoase. Bumbac, Amestecate, Spalare usoara, Viteza14, indiferent de programul selectat, usa poate fi deschisa* imediat (aprox. 3 sec)** in timpul spalarii.
6motion-dd

Spalare optima pentru tesaturi,
cu 6 Motion DD

Selectati un program de spalare si tehnologia 6 Motion Direct Drive activeaza tamburul de spalare in directii multiple, acordandu-le tesaturilor ingrijirea adecvata, in timp ce rufele sunt spalate perfect.
mai putine vibratii si mai putin zgomot

Mai putine vibratii si mai putin zgomot

Motorul cu actionare directa care antreneaza masinile noastre de spalat rufe este extrem de fiabil si foarte silentios. Stim ca acesta este unul dintre cele mai bune motoare dedicate masinilor de spalat rufe, de aceea masinile noastre sunt livrate cu o garantie standard de 10 ani pentru motor si partile componente.

confort inteligent cu nfc

Confort inteligent cu NFC

Tag On le permite utilizatorilor sa descarce pe un smartphone programe noi de spalare, precum Wool, Baby Care sau Cold Wash. Atingeti simbolul NFC Tag ON pentru a instala programul pe masina. Aplicatia Smart Diagnosis (Diagnosticare inteligenta) depaneaza rapid aproape orice problema minora, inainte ca aceasta sa devina majora.

Caracteristici generale
Functii si siguranta
Detalii tehnice

Puteti comanda produsul de la: